Angajator > Cultură organizațională

Activități diversificate – O cultură organizațională care te sprijină.

Prețuim omul și performanța.

Am devenit comerciantul de încălțăminte nr. 1 în Europa, deoarece punem accent pe performanța individuală a fiecăruia. Datorită puterii economice a concernului nostru, condus de către familia Deichmann, suntem independenți financiar, chiar și de bănci. Această filozofie asigură locuri de muncă pentru angajații dornici de performanțe – de la asistenți de vânzări până la cadre de conducere.

 

Angajații contează. Împreună reușim!

Deoarece pentru noi a contat dintotdeauna respectul pentru fiecare persoană în parte, angajații noștri se simt apreciați ca oameni. O cultură organizațională bazată pe muncă în echipă și un stil de conducere corect, asigură chiar și în condițiile unui volum mai mare de lucru un mediu adecvat. Pe lângă un salariu de bază bun, oferim bonus din vânzări și alte beneficii și compensații.

 

Succesul contează.

Deoarece dintotdeauna la Deichmann considerăm că angajații sunt responsabili de succesul companiei, le oferim posibilitatea de a se forma și dezvolta profesional, precum și șanse de promovare. Astfel, împreună asigurăm expansiunea internațională și implicarea socială.

 

Aplică acum! Caută jobul potrivit pentru tine aici.

 
--