Angajator > Povestea noastră

Responsabilitate socială - Munca ta contează.

Deichmann este o poveste de succes:

De peste 100 de ani, familia Deichmann conduce compania, finanțând dezvoltarea rețelei de magazine și investițiile firmei doar din mijloace proprii.

Această independență financiară, inclusiv față de bănci, asigură locuri de muncă pentru angajații dornici de performanțe – de la asistenți de vânzări până la cadre de conducere. Scrie povestea ta de succes în cadrul unei companii corecte.

 

Principiile de succes Deichmann:

• achiziție internațională directă
• structură ierarhică simplă și lucru în echipă
• cultură organizațională orientată către oameni

De asemenea, punem mare preț pe colaborări corecte și profesionale cu toți partenerii de afaceri. În acest context, Deichmann se simte îndatorat să implementeze “Codul de Conduită”.

O parte din profitul companiei Deichmann este investită în numeroase proiecte sociale din țară și străinătate. Angajamentul și implicarea sunt direcționate către oamenii nevoiași, precum si către grupuri sociale defavorizate, dar pot fi extinse și pentru angajați ajunși în situații de viață extrem de dificile.

 

Încălțăminte de calitate la prețuri accesibile:

Preocuparea permanentă a companiei Deichmann este ca întreaga familie să își poată achiziționa încălțăminte modernă la prețuri convenabile. Suntem deja prezenți cu succes în 30 de țări – și dezvoltarea globală a rețelei de magazine continuă.

 

Aceasta este șansa ta:

Căutăm angajați, care la rândul lor iși doresc succesul și sunt implicați întru totul. Crește și dezvoltă-te odată cu noi!

 

Filiala Deichmann

• îți oferă un loc de muncă antrenant și dinamic
• solicită din partea ta un grad înalt de responsabilitate
• îți oferă posibilitatea dezvoltării profesionale

Aplică acum!